Verrassende inzichten

Debbie doet boekje open over de strikte regels tijdens opnames van B&B Vol Liefde

18 juni 2024 10:22 | reality | Door Tessa Kok

© RTL

Debbie de Jong, die vorig jaar meedeed aan het realityprogramma B&B Vol Liefde, heeft in de podcast Over de Liefde uitgebreid verteld over haar ervaringen tijdens de opnames van het programma. Ze besprak daarbij ook de strikte regels die golden voor alle deelnemers.

Opnames

Debbie vertelt in de podcast dat er voor het programma drie weken lang elke dag twaalf uur gefilmd werd. Er zijn slechts twee dagen waarop de kandidaten vrij waren. ''Dan worden, wat ik wel grappig vind, die mannen of vrouwen weggehaald en die gaan naar een hotel toe. Die mogen niet bij je blijven. Dan gaan ze weg en dan komen ze weer met de ploeg samen terug'', legt ze uit. Dit doet de cameraploeg omdat ze geen belangrijke momenten en interacties van de koppels willen missen.

Debbie geeft in de podcast ook aan dat er weinig tijd is voor privégesprekken tussen de deelnemers. ''Dat zal niet gewaardeerd worden door de makers. En al helemaal niet als het essentiële gesprekken zijn'', zegt ze. ''Ik denk dat het de nachtmerrie van de makers is als je iemand naar huis stuurt, als zij er niet zijn. Dat is niet de bedoeling. Maar er zijn toch afspraken die je met zo’n ploeg maakt. Je houdt je toch aan de afspraken als je aan zoiets meedoet."

Debbie en Paul

Debbie heeft iets heel moois overgehouden aan B&B Vol Liefde, want daar heeft ze de liefde gevonden. Het duurde even voordat de romantische klik er helemaal was, maar uiteindelijk verloor ze haar hart aan Paul. In gesprek met LINDA. heeft het koppel onlangs verteld dat ze hartstikke gelukkig zijn samen en dat ze helemaal gesetteld zijn in Spanje.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde gaat op 15 juli van start op RTL 4. De afleveringen zijn vooruit te kijken op Videoland.

Meer over