Persoonlijke overwinning

Denise Anna blikt terug op Kamp van Koningsbrugge: 'Zo hard gestreden'

26 maart 2024 09:21 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Ondanks dat de kijkers er online alles aandeden om Denise naar de eindstreep van het AVROTROS-programma Kamp van Koningsbrugge te schreeuwen, slaagde deze 'last woman standing' er net niet in om het avontuur voltooien. Toch kijkt ze met een goed gevoel terug op het geheel.

Op Instagram laat ze nu dan ook van zich horen.

Denise in Kamp van Koningsbrugge

Als we een deelnemer van het sinds maandag afgelopen seizoen Kamp van Koningsbrugge moeten aanwijzen die online het nodige heeft losgemaakt, is het Denise wel. Ze wist het publiek week in week uit te overtuigen van haar kracht, uithoudingsvermogen en vooral flinke dosis doorzettingsvermogen. Toch slaagde ze er afgelopen maandag net niet in om de eindstreep te halen. Die eer was enkel weggelegd voor Duco en Nick.

Bijzondere ervaring

Op haar Instagram blikt ze nu terug op een avontuur dat ze haar nooit meer zal vergeten. "Hoe ik me op deze foto voelde is met geen pen te beschrijven. De woorden 'leeg', 'trots', 'verward', 'in shock', 'verdrietig' en 'opgelucht' komen in de buurt. Daarbij ook immens veel pijn. Een hoeveelheid pijn die ik nog niet eerder gekend heb. Over mijn hele lichaam, in letterlijk elke cel", schrijft ze. "Maar wel trotse pijn. Zo hard gestreden!"

Ze is er dan niet meer rouwig op dat ze de finish niet heeft mogen halen. "Dat is niet hetgeen wat voor mij telt, de lessen die ik voor mezelf heb geleerd wegen veel zwaarder", vervolgt ze. "Lessen zoals dat ik nu weet ik dat mentaal en fysiek er ALTIJD voor mezelf kan en ga zijn. Lessen zoals dat ik heel veel kan."

Dankbetuigingen

Ook richt ze zich nog even tot alle kijkers en dan met name alle fans. "Bedankt voor alle lieve woorden afgelopen weken. Ik ben overspoled met liefde van jullie. En dat heeft me serieus goed gedaan", schrijft ze tot slot. "Na de opnames heb ik het wel even moeilijk gehad met het niet halen van de finish. Maar mede door jullie heb ik ingezien hoe fucking trots ik op mezelf mag zijn, dankjewel daarvoor."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ? ?????? ???? ? (@deniseanna)


Kamp van Koningsbrugge
gemist? Bekijk alle afleveringen nu terug via NPO Plus en NLZiet.

Meer over