Survivors!

Deze koppels doorstonden ooit Temptation Island (en zijn anno 2023 nog bij elkaar)

18 juli 2023 21:40 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen / RTL
In Temptation Island worden de relaties van koppels flink op de proef gesteld met allerlei verleidingen. Toch zijn er enkele koppels die al deze uitdagingen hebben doorstaan en nog steeds samen zijn. Wij nemen ze hieronder met je door!

Let op: van 2002 tot 2009 was het programma ook al op de buis, maar hieronder zie je de Temptation Island-koppels die sinds 2016 de relatietest zijn aangegaan.

Lees meer: Alles over Temptation Island: Love or Leave 2023 

Regilio & Kirsten

Temptation Island staat erom bekend om koppels uit elkaar te rukken, maar daar slaagden de makers niet in bij Kirsten Kievits en Regilio Jacobs. Hoewel die laatste tijdens de show misschien niet alle verleidingen wist te weerstaan, was de liefde en het vertrouwen bij Kirsten uiteindelijk groot genoeg om hem zijn zondes te vergeten. En dat is maar goed ook, want de twee zijn inmiddels getrouwd en trotse ouders van twee zoontjes.

Kirsten en Regilio uit Temptation Island 2016

Kirsten en Regilio uit Temptation Island 2016


Niels & Rosanna

Waar je sommige koppels van Temptation Island misschien al lang en breed bent vergeten, kan het bijna niet anders dan dat je nog weet wie Niels en Rosanna zijn. De twee gingen maar liefst tweemaal deze ultieme relatietest aan en beide keren liep dat nu niet bepaald goed af. Toch kwamen ze er sterker uit, zo is te zien op hun socials. Ze 'trakteren' hun fans - op zowel Instagram als OnlyFans - regelmatig op pikante kiekjes van hen samen.

Niels & Rosanna uit Temptation Island 2017

Niels & Rosanna uit Temptation Island 2017


Jolien & Herbert

Naast Niels en Rosanna zijn ook Jolien en Herbert uit Temptation Island 2017 nog altijd bij elkaar. Dat had echter wel wat voeten in de aarde. Beide wisten tijdens hun turbulente avontuur niet trouw te blijven aan de ander. Toch blijkt maar weer dat ware liefde alles overwint. De twee herenigden zich na hun deelname en mogen zich nu de trotse ouders noemen van zowel een jongetje als een meisje. 

Jolien en Herbert uit Temptation Island 2017
Jolien en Herbert uit Temptation Island 2017

Laura & Roger

Dat een relatie soms sterker kan worden nadat je even uit elkaar bent geweest, bewijzen ook Laura en Roger. De liefde tussen deze twee overleefde weliswaar de ultieme relatietest in het Temptation Island-seizoen van 2019, maar ze besloten kort daarna alsnog om ieder hun eigen weg te gaan. Drie jaar later ziet dat er alweer heel anders uit: de twee zijn verloofd en lijken gelukkiger dan ooit.

Laura & Roger uit Temptation Island 2019

Laura & Roger uit Temptation Island 2019


Gianni en Melissa

Als we een zilveren plak hadden mogen uitreiken aan het koppel dat - naast Rosanna en Niels - nog flink in de picture staat, hadden Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin die glansrijk gewonnen. Want ja, ze zijn nog samen en zijn zelfs ouders geworden, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Bij dit stel denken de meeste mensen immers vooral aan hun toch wel roerige Temptation Island-avontuur en het feit dat Gianni in aanraking kwam met de politie vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij een methamfetamine-lab.

Gianni en Melissa uit Temptation Island 2020
Gianni en Melissa uit Temptation Island 2020


Orpheo & Liessinde

Van alle koppels die ooit mee hebben gedaan aan de VIP-versie van Temptation Island zijn er weinig meer over. Enkel Niels & Rosanna en Liessinde en Orpheo vieren nog altijd de liefde samen. En bij dat laatste stel is dat nog best opmerkelijk, want ook zij zijn na hun deelname een tijdje uit elkaar geweest. Maar dat is alweer even geleden, zo blijkt maar weer. Inmiddels zijn ze hartstikke verloofd en stralen ze als nooit tevoren.

Orpheo en Liessinde in Temptation Island VIPS
Orpheo en Liessinde in Temptation Island VIPS


Denise & Marco

Denise en Marco hadden zo'n drie jaar een relatie toen ze besloten om deel te nemen aan Temptation Island: Love or Leave, de vernieuwde versie van het realityprogramma. Het was een behoorlijke zware kluif die duidelijk niet ging zoals gepland - maar uiteindelijk zijn de twee anno 2023 nog wel (weer) bij elkaar. En er is goed nieuws: sinds eind 2022 mogen ze zich ook de trotse huiseigenaren noemen van hun eigen stulpje.

Marco en Denise uit Temptation Island: Love or Leave
Marco en Denise uit Temptation Island: Love or Leave

Gulcin & Sorelis

Voor sommige koppels is Temptation Island echt een relatietest, maar voor Gulcin en Sorelis gold dat niet. Zij wisten al na een paar dagen dat ze voor altijd bij elkaar horen en dat ze geen singles nodig hebben om dat nog eens duidelijk te maken. Nu zeggen stellen dat wel vaker, maar in dit geval bleek het echt geen loze belofte. Vlak na hun deelname stapten ze in het huwelijksbootje en anno 2023 zijn ze alweer 11 jaar bij elkaar. 

Gulcin en Sorelis in Temptation Island: Love or Leave
Gulcin en Sorelis in Temptation Island: Love or Leave

Aylin & Efrain

In 2021 kreeg er één stel de kans om vroegtijdig te vertrekken en dit gaf dus ook automatisch Efrain en Aylin de kans om ook hun relatie te testen. Helemaal van een leien dakje ging dat echter niet. Na een paar vervelende beelden tijdens het kampvuur besloot Aylin al vroegtijdig de handdoek in de ring te gooien. Maar niet voor lang, want na hun Temptation Island-avontuur kwamen ze tóch weer bij elkaar. "Ik ben super dankbaar voor hoe sterk onze liefde is", aldus Aylin.

Aylin & Efrain in Temptation Island: Love or Leave
Aylin & Efrain in Temptation Island: Love or Leave

Annabel & René

Annabel Visscher en René Spoelstra deden in 2022 mee aan Temptation Island: Love or Leave, maar we hoefden niet lang te zoeken om te ontdekken of ze nog bij elkaar zijn. Want natuurlijk zijn ze dat! De twee doorstonden de test met verve en sloten 'm dan ook af met een verloving. "We zijn druk aan het nadenken wat we precies willen gaan doen. Maar we willen het in ieder geval groots aanpassen", blikten de twee na hun avontuur vooruit.

Annabel en René in Temptation Island: Love or Leave
Annabel en René in Temptation Island: Love or Leave

Maris & Ivo

Van de koppels die in 2022 de ultieme relatietest aangingen, waren Maris en Ivo toch twee opvallende verschijningen. Hij wilde namelijk graag een open relatie, terwijl zij daar niet aan moest denken. Wat dit avontuur ze ook voor boeiende inzichten heeft gegeven of niet: het gevolg is duidelijk. De twee vieren nog samen de liefde, maar maken af en toe een uitstapje buiten de deur, zo vertelt Maris tegenwoordig openlijk op haar TikTok. 

Maris en Ivo van Temptation Island: Love or Leave
Maris en Ivo van Temptation Island: Love or Leave

Evie en Mike

Evie en Mike vierden in 2023 al een paar jaar de liefde samen, maar toch was er één belangrijk onderwerp waar ze het maar niet eens over konden worden: kinderen. Evie bleek namelijk een enorme kinderwens te hebben, terwijl Mike dat niet had. Op Temptation Island hoopten ze door goede gesprekken en verleidingen wat dichter naar elkaar toe te groeien. En met resultaat. Evie en Mike zijn nog altijd hoteldebotel (en ja, kinderen zijn een optie in hun gezamenlijke toekomst). 

Evie en Mike uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Evie en Mike uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Lester en Miriam

Als je de kijkers van Temptation Island: Love or Leave 2023 van tevoren had gevraagd wie er na hun deelname nog samen zijn, hadden ze vast niet zo snel 'Lester en Miriam' gezegd. Toch is het zo! Miriam heeft Lester zijn 'zondes' kunnen vergeven en ondertussen heeft ze ook aan zichzelf gewerkt. Ze is volgens eigen zeggen een stuk minder jaloers dan voorheen. Of de betrokken fans dat geloven, is echter een tweede.

Miriam en Lester in Temptation Island: Love or Leave 2023
Miriam en Lester in Temptation Island: Love or Leave 2023

Shanta en Joël

Shanta en Joël waren tijdens hun deelname aan het veelbesproken realityprogramma pas een jaar samen, maar hadden toch al een missie: ze hoopten namelijk dat ze naderhand allebei minder jaloers konden zijn. Of dat laatste echt is gelukt, trekken ze zelf nog in twijfel. Toch viert de liefde hoogtij. Shanta en Joël zijn nog samen, wonen samen en hebben een kinderwens.

Shanta en Joël in Temptation Island: Love or Leave 2023
Shanta en Joël in Temptation Island: Love or Leave 2023

Ramon en Melanie

Het Temptation Island: Love or Leave-seizoen van 2023 bleek behoorlijk succesvol voor de koppels. Naast Evie en Mike, Miriam en Lester én Shanta en Joël is ook het later ingevlogen koppel - bestaande uit Ramon en Melanie - nog samen. De twee hoopten op het eiland te ontdekken of hun liefde sterk genoeg is om te gaan settelen. En dat is gebleken: ze hebben vlak na hun deelname een huis gekocht in Etten-Leur.

Ramon en Melanie uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Ramon en Melanie uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Nu lijkt het door bovenstaande voorbeelden wel of deelnemen aan een programma als Temptation Island behoorlijk rooskleurig is, maar niets is minder waar. Er zijn immers ook al 33 koppels uit elkaar. 

Temptation Island: Love or Leave is te zien op Videoland. 

Meer over