Liefdesupdate!

Hoe gaat het nu met Anne uit B&B Vol Liefde?

13 maart 2024 09:40 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Anne slaagde er afgelopen zomer misschien niet in om het hart van B&B-eigenaar Walter te veroveren, maar inmiddels zit ze daar niet meer mee. Ze is kneiterverliefd! 

En ze wil dat nu ook niet langer verbergen.

Lees ook: Alles over B&B Vol Liefde 

Anne in B&B Vol Liefde

Door het enorme liefdessucces van zowel Debbie en Paul als Joy en Dani zijn we bijna vergeten hoe we aan het begin van B&B Vol Liefde compleet in de ban waren van Walter, Claudia en Anne, die er nogal een opvallende levensstijl op nahielden. Ze dansten er immers niet alleen (tantrisch) op los, maar slurpten ook regelmatig oesters op alsof het niets was en lieten zich leiden door hun zonnevlecht.

Uiteindelijk zagen we echter ook dat zowel Anne als Claudia onverrichter zake weer naar huis konden: beide wisten geen intieme connectie met de B&B-eigenaar op te bouwen.

Liefdesgeluk

Inmiddels zal Anne zich daar niet meer druk om maken. "Ik heb een heel leuke man leren kennen. Jan, met dansen, met massagedansen. En we zijn boterverliefd", vertelt ze in de onderstaande video met een grote lach op haar gezicht.

Massagedansen blijkt een vorm van tantrisch dansen waarbij de twee - in dit geval - compleet naakt waren. "Je danst dan met elkaar, maar dan heel bewust ook met elkaar aanraken en kijkt elkaar diep in de ogen. Je hebt dan een heel ander gesprek dan normaal", legt ze verder nog uit. "En daar liep Jan rond. (..) Ik vond hem heel leuk en hij vond mij ook leuk."

Meer weten over Annes huidige liefdesleven? Bekijk de video hieronder! 

Meer over