Update

Hoe is het nu tussen Victoria en Jeff uit Married at First Sight: Match or Mistake?

7 november 2023 09:00 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland

Het Married at First Sight: Match or Mistake-seizoen is bijna ten einde, maar er blijft nog één vraag over: hebben Victoria en Jeff uiteindelijk de liefde bij elkaar gevonden? Het antwoord is zojuist onthuld tijdens de reünie op Videoland.

Let op: spoilers!

Married at First Sight: Match or Mistake 2023

Dit Married at First Sight: Match or Mistake leek in de reguliere slotaflevering bijna uit te monden in een totale mislukking. Koppel na koppel gaf aan dat hun huwelijk een 'mistake' was, zelfs het voor de camera’s veelbelovende stel Mike en Elanor. Toch bleven de makers niet helemaal met lege handen achter, want daar waren Jeff en Victoria.

Gedurende hun huwelijksreis groeiden ze steeds dichter naar elkaar toe. Ze waren open over hun leven en toonden steeds meer kwetsbaarheid naar elkaar toe. Maar er was ook twijfel: was hun band echt romantisch of eerder vriendschappelijk? Ze wilden dit na de opnames onderzoeken en antwoordden dan ook een voorlopig 'ja' op de vraag of hun huwelijk als een 'match' kon worden beschouwd.

Jeff en Victoria

In de reünie, die een paar maanden na de laatste opnames is opgenomen, is eindelijk het verlossende antwoord gegeven: Jeff en Victoria zijn helaas niet meer samen. Wat er precies is voorgevallen, is niet duidelijk. Toch heeft Jeff het er nog altijd zichtbaar moeilijk mee. "Ik was niet hotel-de-botel, maar ik denk wel dat ik meer gevoelens had voor Victoria dan zij voor mij", blikt hij terug. "We hebben elkaar na de opnames nog gezien en ik ben ook bij haar thuis geweest met haar hele familie. Dat was echt gezellig. Vic vroeg toen ook nog aan allerlei vrienden van: 'wat vind je van hem?'. Dat was allemaal positief." 

Jeff dacht op dat moment dan ook dat er echt een toekomst in zou zitten, maar niets bleek uiteindelijk minder waar. "Ik vind het moeilijk om dat te vertellen, omdat ik haar ook echt niets kwalijk neem", gaat hij verder. "Ik wil haar niet in een slecht daglicht zetten, maar het mocht gewoon niet zo zijn." 

Married at First Sight: Match or Mistake is inmiddels in zijn geheel te zien op Videoland.

Meer over