Diep respect

Kamp van Koningsbrugge-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Denise

12 maart 2024 11:40 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Je moet als deelnemer van welk programma dan ook vaak van goeden huize komen om de kijkers te kunnen overtuigen van je capaciteiten, maar Denise uit Kamp van Koningsbrugge is dat met verve gelukt.

De kijkers steken hun lof dan ook niet meer onder stoelen of banken!

Denise Anna in Kamp van Koningsbrugge

Waar influencer Denise Anna zich in het dagelijkse leven veel bezighoudt met sporten, gezond eten en vooral make-up, is met name van dat laatste in het AVROTROS-programma Kamp van Koningsbrugge weinig te merken. Al wekenlang bewijst ze zich als een positieve, sterke, fitte en krachtige speler die zeker niet onderdoet voor haar mannelijke teamgenoten.

Dat bleek ook afgelopen maandag wel in de tweede fase van deze bikkelharde competitie. De cursisten moesten hierin een urenlange tocht afleggen, waarbij een van hen roerloos moest blijven liggen op een brancard. De rest van het team - waaronder Denise dus - moesten deze 'gewonde commando' de complete tocht dragen. En dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan, kunnen we wel zeggen.

'Diep respect'

Mede hierdoor laten de kijkers nu online weten respect voor haar te hebben. "Vette respect voor iedereen. Maar Jezus, even een speciale dikke shout-out naar Denise. Wat een positieve powervrouw", schrijft een kijker. Iemand anders is het daar mee eens. "Denise is een topwijf. Ik kan nog veel van haar leren en het is mooi te zien hoe zij zich groot houdt tussen de mannen."

Kamp van Koningsbrugge is iedere maandag rond 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over