BN'ers klaar? GO!

Kamp van Koningsbrugge krijgt bijzondere VIP-editie

26 augustus 2022 11:39 | reality | Door Judith Regeling

© Elvin Boer / AVROTROS
Na het succes van Kamp van Koningsbrugge met onbekende Nederlanders is het binnenkort de beurt aan bekende Nederlanders. AVROTROS heeft zojuist onthuld welke tien bekende durfals het aandurven.

De vraag is vooral: wie kan de helse militaire training aan en voor wie is het avontuur gauw ten einde?

Kamp van Koningsbrugge Special Edition

In Kamp van Koningsbrugge ondergaan normaal gesproken vijftien gewone burgers een loodzware Special Forces-training. Ze gaan de uitdaging aan om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te volbrengen. Maar dat is voor nu even verleden tijd. In Kamp van Koningsbrugge Special Edition staat presentator Jeroen van Koningsbrugge namelijk tien bekende gezichten bij tijdens misschien wel de zwaarste tocht van hun leven.

Natasja Gibbs

AVROTROS heeft een veelzijdig groepje aan BN'ers getroffen. Zo doen onder meer presentator en journalist Natasja Gibbs, YouTuber en presentator Iris Enthoven, presentatrice Celine Huijsmans, Expeditie Robinson-winnaar Niels Gomperts, acteur Tarikh Janssen, 'Kinderen van Ruinerwold' Edino van Dorsten en oud-Oranjeleeuwin Daphne Koster mee. Daar blijft het echter niet bij: ook Chef Special-drummer Wouter Prudon, singer-songwriter Ruben Annink en oud-Drag Race Holland finalist Boris Schreurs, beter bekend als My Little Puny, ondergaan deze heftige beproeving.

Bekijk hier snel de allereerste beelden!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AVROTROS (@omroep.avrotros)

Kamp van Koningsbrugge Special Edition is vanaf donderdag 13 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over