Niet geschikt voor jonge kijkers

Luuk Ikink doet pikante onthulling over deelnemers Lang Leve De Liefde

17 november 2022 15:22 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De dates in Lang leve de liefde verlopen lang niet zo onschuldig als SBS de kijker wil doen geloven, zo kan Luuk Ikink onthullen.

Luuk Ikink heeft zelden kans om rechtstreeks naar Lang leve de liefde te kijken, het programma staat recht tegenover RTL Boulevard. Toch had hij een opmerkelijk nieuwtje over de datingshow. 

Intiem contact

De dates verlopen op televisie altijd uiterst onschuldig: het intieme contact gaat niet verder dan wat gezoen en een innige omhelzing. Best opmerkelijk omdat de kandidaten toegang hebben tot een goedgevulde drankvoorraad en een bezoekje aan de hot tub vaste prik is. In de BLVD podcast onthult Ikink dat er bij de montage flink geknipt wordt.

Seks

Matches blijken met grote regelmaat seks met elkaar te hebben in de villa, maar de makers mogen dit vanwege het vroege tijdstip niet laten zien. Luuk: "Omdat het om 19:00 uur is en om 19:00 uur wordt er op de Nederlandse televisie niet gesekst. Dat mag niet. Dat vinden ze ordinair en er kunnen ook kinderen kijken."

Cameraatje

Saillant detail is dat de vrijpartijen wel worden vastgelegd. Luuk: "Kennelijk hangt er wel een cameraatje en wordt er wel meegegluurd. Maar het wordt niet gebruikt." Wat er dan wel met de erotische beelden gedaan wordt is Luuk onbekend.

Meer over