Duidelijkheid

Onee! Rien gooit alle plannen om in De Bachelor

2 mei 2024 10:50 | reality | Door Esther Hut

© Videoland

De vorige aflevering van De Bachelor sloot af met een enorme cliffhanger, want Rien vertelde iets aan zijn mede-Bachelor Paul dat hem nogal shockeerde. En nu weten we eindelijk wat het is.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

De Bachelor

Online gonsde het al van de geruchten sinds de laatste aflevering. Want wat gaat Rien aan Paul vertellen waar hij steil van achterover slaat? Rien heeft op dit moment nog drie dames over (Femke, Milan en Amber) en lijkt met Femke toch de meeste chemie te hebben. En dat blijkt ook zo te zijn. 

Als de houseparty is afgelopen neemt Rien zijn mede-Bachelor mee naar het strand om hem dé belangrijke mededeling te vertellen. “Mij is wel het een en ander duidelijk geworden de afgelopen tijd,” begint hij. “De gevoelens en gedachtes die ik al had zijn door mijn broertje (die daar nu is) bevestigd.”

Hoge woord eruit

Paul heeft echt geen idee waar het gesprek naartoe gaat en wil het nu ook gewoon weten. “Zeg het!”. Volgens Rien gaat er nu wel “het een en ander veranderen op een positieve manier.” En dan komt het hoge woord eruit. “Femke steekt er voor mij al een tijdje bovenuit, we hebben hele goede klik en het voelt voor mij niet meer goed om de andere vrouwen soort van aan het lijntje te houden, maar voor mij is het al heel duidelijk dat zij het voor mij is.”

Romantische speech

Iets wat nog nooit is gebeurd is De Bachelor. Om de daad bij het woord te voegen stort Rien ’s avonds tijdens de rozenceremonie zijn hart uit bij Femke. Tijdens zijn romantische speech voelen Amber en Milan natuurlijk al van mijlen ver aankomen waar het gesprek naar leidt. Gelukkig pakken de afgevallen dames het sportief op.

Voor Rien zit het Bachelor-avontuur er nu dus op. Paul daarentegen kan maar geen keuze maken en neemt drie dames mee naar de volgende aflevering. Ook in de teaser van volgende week zie je Paul enorm twijfelen of hij wel de juiste keuze heeft gemaakt voor de 24-uur dates.

Wordt vervolgd...

Iedere donderdag zie je een nieuwe aflevering van De Bachelor op Videoland.

Meer over