Opnames in volle gang

Op deze datum start het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa

20 maart 2023 10:38 | reality | Door Esther Hut

© Friso Keuris/Talpa

Lage kijkcijfers of niet, Talpa gunt Peter Gillis toch nog een nieuw seizoen Massa is Kassa. De opnames zijn in volle gang en de startdatum is zelfs al bekend.

 

Op Instagram slingert Peter zelf het goede nieuws naar buiten.

Opnames begonnen

“Hatselfats! We zijn volop bezig met de opnames van seizoen 10. Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf dinsdag 23 mei om 20:30 uur weer te zien op SBS6,” laat Peter op social media weten. Ook is al duidelijk dat we Nicolleke niet terug gaan zien in het nieuwe seizoen. Dat heeft een woordvoerder aan RTL Boulevard laten weten.

Nicol Kremers

In februari werd namelijk bekend dat Peter en Nicol hun relatie hadden verbroken. Ze lieten toen weten als vrienden uit elkaar te zijn gegaan en dat het beter was dat ze elk hun eigen weg in zouden slaan. Nicol was tot nu toe in alle seizoenen van Massa is Kassa te zien, dus hoe de invulling van de realityserie er nu precies uit komt te zien, is nog even afwachten.

Juridische zaken

Dat er überhaupt een nieuw seizoen wordt gedraaid is best verrassend, want hoewel het er voor de schermen misschien rooskleurig uitziet is dat achter de schermen wel anders. De kijkcijfers van het vorige seizoen waren niet bepaald hoog en Peter heeft nogal wat juridische zaken tegen hem lopen. Over onder andere vergunningen voor zijn parken en natuurlijk de mishandelingszaak tegen zijn ex Nicol.

Wellicht krijgen we in het nieuwe seizoen wel wat mee van al die juridische rompslomp.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa zie je vanaf dinsdag 23 mei om 20:30 uur op SBS6.

Meer over