'Vies bruin'

Scheetjes-Karin zorgt voor verbijstering in Lang Leve De Liefde

10 juni 2023 10:22 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Realityster Karin, bekend van Ik vertrek en De scheetjes, ging op zoek naar de ware in Lang leve de liefde maar het avontuurtje zorgde voor de nodige verbazing.

Nederland leerde Karin kennen toen ze in 2018 samen met haar man Hans meedeed aan Ik vertrekHet stel was van plan op Bonaire een reusachtige minigolfbaan te bouwen en noemde elkaar liefkozend om de paar zinnen 'scheet'.

Scheiding

Door de populariteit van Ik vertrek kregen ze bij SBS 6 een eigen realityserie genaamd De scheetjesDie reeks sloeg onvoldoende aan en verdween na een seizoen van de buis. Ook tussen Hans en Karin rommelde het: de geliefden gingen uit elkaar en Karin verhuisde terug naar Nederland waar ze tijdens de vechtscheiding met haar ex een tijdje een relatie met zijn broer had.

Lang leve...

Inmiddels lijkt die liefde ook voorbij. Karin meldde zich vrijdag bij de villa van Lang leve de liefde in de hoop gematcht te worden met de ware. De eerste ontmoeting verliep niet onaardig, maar Karin schrok zichtbaar toen duidelijk werd dat haar match geen idee had dat ze op televisie te zien was geweest. Dat weerhield het stel er niet van om uiteindelijk zoenend in de hot tub te eindigen.

Leeftijd

Kijkers van Lang leve de liefde verbaasden zich ondertussen over het feit dat Karin, die inmiddels in een chaletje woont en de kost verdient als nagelstyliste, 'pas' 54 jaar oud is. Via social media staken ze hun verbijstering niet onder stoelen of banken. Het LLDL-avontuur van Karin was van korte duur: ze kwam tot de conclusie dat ze te ver van haar vlam woont.

Meer over