Maar aan wie?

Sylvia Geersen geeft haar laatste roos weg in De Bachelorette

13 april 2023 11:37 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland

Na tientallen prachtige uitjes, diverse rozenceremonies en twee 24-uursdates klonk zojuist het slotakkoord van De Bachelorette. De vraag is natuurlijk: heeft kapitein Joris het hart van model Sylvia Geersen veroverd of toch 'dark horse' Samé?

Pas op: spoilers!

De Bachelorette

Sylvia Geersen heeft er dit hele seizoen van De Bachelorette geen geheim van gemaakt dat ze op zoek is naar ware liefde. Ze heeft zich daarvoor kwetsbaar opgesteld, zich opengesteld en onderweg oprechte connecties gesmeed met meerdere mannen. De keuze in deze prachtige slotaflevering viel haar dan ook zwaar, want moest ze nu kiezen voor de zekerheid die Samé haar geeft of toch voor het avontuur dat (kapitein) Joris met zich meebrengt?

"De keuze is heel erg moeilijk, omdat beide heren heel veel met elkaar gemeen hebben", legt ze dan ook nog eens uit. "Ze zien er van de buitenkant dan totaal anders uit, maar hun binnenkant matcht heel erg. Ze hebben allebei een goed hart, zijn alle twee zachtaardig en menen het ook echt met mij."

De laatste roos

Toch heeft haar hart gesproken en die gaat toch echt uit naar... Joris! Dit laat ze hem in stijl weten met een prachtig gedicht. "Lieve Joris, vanaf het moment dat ik je zag, je leuke uitstraling en je mooie lach, je viel bij mij gelijk op. Daarom nam ik je mee naar die bergtop. Hoog in de lucht, misschien wel mijn droomvlucht", begint ze. "Ik ben dan ook blij je weer te zien, want bij jou denk ik: is hij mijn liefde misschien?"

En dat is hij. Na twaalf afleveringen is er eindelijk voor het eerst gezoend!

Sylvia Geersen en Joris in De Bachelorette 2023
Sylvia Geersen en Joris in De Bachelorette 2023

Ben je nu benieuwd of Sylvia Geersen en Joris ook na de opnames nog bij elkaar zijn gebleven? Kijk dan op donderdag 20 april naar de reünie van De Bachelorette op streamingdienst Videoland 

Meer over