Trouble in paradise?

Winter Vol Liefde-Benjamin krijgt een benauwd gevoel van Joshua

2 januari 2024 10:08 | reality | Door Tessa Kok

© Winter Vol Liefde / Videoland
Waar het allemaal heel goed leek te gaan tussen Benjamin in Joshua in Winter Vol Liefde, kwam daar in de aflevering van gisteren toch verandering in. In de uitzending van maandag was te zien hoe Benjamin wat meer afstand neemt, omdat hij een benauwd gevoel krijgt van Joshua.

Terug naar zijn eigen hok

Deelnemer Joshua wordt wakker in het huis van Benjamin na een romantische avond, iets waar Benjamin niet bepaald op zat te wachten. ''Vanmorgen dacht ik: pff... dit is de reden waarom je niet meer in mijn huis was, hè? Waarom ben je in m'n huis? Gisteravond was leuk, maar hij had wel naar beneden mogen lopen zodat ik in de ochtend een momentje voor mezelf heb." 

Benjamin vertelt in het programma dat hij het graag nog even rustig aan doet en dat hij ook ruimte en rust nodig heeft. Joshua daarentegen, is voor de volle 100% overtuigd van de romantische klik tussen hen. ''Ik ben verliefd op Benjamin en Benjamin is verliefd op mij”, zegt hij resoluut. 

In de auto besluit Joshua om Benjamin een kus te geven, maar daar is Benjamin niet echt van gediend. ''Vanavond gaat hij gewoon weer terug naar zijn eigen hok'', zegt hij daarna.

Kijkers halen uit naar Joshua

Kijkers thuis begrijpen maar al te goed dat Benjamin een benauwd gevoel krijgt van Joshua. Ze noemen hem te opdringerig en vinden dat hij veel te veel bepaalt wat er moet gebeuren.

Winter Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien.

Meer over