Speelt rol in Undercover

Anna Drijver heeft geen moeite met seksscènes

24 februari 2019 18:34 | serie-soap | Door Wietse Zuidberg

© Elmer van der Marel
Anna Drijver heeft allerminst moeite met het spelen van seksscènes. Dat doet ze uit de doeken tegenover Vlaamse media naar aanleiding van haar rol in de nieuwe serie Undercover.

Drijver is te zien in de serie, die voortkomt uit een samenwerking tussen Nederlandse en Belgische makers. De coproductie is eerst te zien bij de Vlaamse publieke omroep en later dit jaar komt hij ook op Netflix. Uiteraard vragen de Belgen de voor hun nog onbekende actrice het hemd van het lijf.

Seks

Zo kreeg ze ook de vraag of seksscènes voor haar moeilijk zijn. Daar had ze een gevat antwoord op. "Het is vaak moeilijker als ik een of andere oldtimer krijg waar ik nog nooit in heb gereden. Je moet daar links, daar rechts, zo mee met de camera. Dan moet je je koppie erbij houden", aldus de actrice.

Ze vervolgt: "We hebben toch allemaal weleens seks gehad? Dat is iets in het leven waar je een duidelijk beeld bij hebt. Waarvan je denkt: hier kan ik wat van maken. Moeilijk zijn ze dus niet, laat staan interessant. Ik wil het verhaal achter het waarom van de seks: vinden ze troost bij elkaar, is er een verlangen? Gewoon seks, waarom zou ik dat spelen?"

Nog meer Nederlanders

Naast Drijver zijn ook Frank Lammers en Elise Schaap in de serie te zien. De hoofdrol is voor de Vlaming Tom Waes. De eerste aflevering is zondagavond 24 februari om 21.02 uur te zien op het Vlaamse Eén. In het voorjaar verschijnt Undercover op Netflix.

Meer over