Billy is opnieuw gered

Baldr moet Utopia verlaten

24 april 2018 15:26 | serie-soap | Door Televizier

© Utopia NL
Voor wie eindigt het Utopia-avontuur, Baldr of Billy? Na een overduidelijke stemronde met maar twee stemmen voor Baldr en zes voor zijn blonde tegenstander, is het tijd voor Baldr om zijn spullen te pakken.

Billy zit weer safe, ondanks dat er al twee keer werd gestemd op de kunstenares door haar medekandidaten. In de laatste stemronde, waarbij kandidaten mogen kiezen wie er volgens hen moet blijven, kreeg ze van iedereen een stem behalve Fay en Demi. “Je hoort hier gewoon,” vond Romy, die als een echte vriendin vorige week zorgde dat Billy niet naar huis hoefde.

Afscheid

Baldr verliet het beloofde land met een emotioneel afscheids-A4’tje. “Na de nominatie heb ik een beetje van me afgeschreven en dat wil ik graag laten horen.” De tranen rolden over zijn wangen, terwijl hij afsloot: “Ik zie jullie buiten weer. Nu is mijn papier op, tot ziens, tot de volgende keer.” Na aandringen van zijn medebewoners besloot Baldr nog een laatste keer een lied te zingen. Emotioneel sloot hij af met Liefs uit Londen.

Zomerhit

Na Utopia gaan we hoogstwaarschijnlijk nog van Baldr horen. Hij kwam als EHBO-docent het paradijs binnen om zijn échte droom te verwezenlijken, namelijk een singer-songwriter worden. Nu hij en zijn medekandidaten een eliminatie al zagen aankomen, heeft zijn vriend Cemal als een malle allerlei producers gebeld. “Er zijn nu een hoop nieuwe kansen voor jou buiten,” vertelde Cemal hem. Een van de producers gaat met Baldr een zomerhit opnemen, buiten de deuren van Utopia.

Lees ook: De laatste vertrekken zijn zwaar, ook Beau was in tranen toen zij vorige week Utopia verliet.

Meer over