Ook Romy is ontroostbaar

Beau in tranen na vertrek uit Utopia

17 april 2018 16:13 | serie-soap | Door Televizier

© Utopia NL
Beau is de volgende bewoner die Utopia moet verlaten. Ze maakte een grote kans om Utopiaan van de Eeuw te worden, maar werd op slinkse wijze weggestemd.

De familieleden mochten de bewoners adviseren en gaven ze een slimme les mee: schakel je concurrenten uit. Zo kwamen publiekslievelingen Beau en Billy tegenover elkaar te staan. Baldr, Cemal, Fay en Demi stemden op Beau, terwijl Mehmet, Bas, Ivan en Linda hun stem aan Billy gaven. De keus was dus aan Romy en die beslissing viel haar zwaar.

Tranen met tuiten

Romy is al hard aan het huilen als ze haar brief begint voor te lezen. “Voor mij is dit een worst-case-scenario, met deze toppers wilde ik de finale doen,” zegt ze snotterend. Ze vindt allebei haar vriendinnen een toevoeging voor Utopia. Met de eindpot in gedachten en hoe die het leven van iemand kan veranderen, kiest ze voor Billy.

Exit Beau

“Laat me maar even alleen,” zegt Beau snikkend na haar eliminatie. In haar hutje haalt ze al haar foto’s van de muur. Niet Romy, maar Demi en Fay bieden aan haar te helpen inpakken. Heeft de vriendschap met Romy schade opgelopen door deze moeilijke beslissing? “Het komt wel goed schat,” zegt Beau tegen Fay. Met opgeheven hoofd verlaat ze Utopia.

Lees ook: Utopia is gered en gaat door op een nieuwe locatie.

Meer over