Lente in zicht

Haalt Lidewij Mahler toch de kerst in GTST?

Fans van Lidewij Mahler en kijkers van Goede Tijden Slechte Tijden kunnen misschien toch langer genieten van het personage Marieke de Moor in de langstlopende Nederlandstalige serie ooit.

Dat is vrij onverwacht: op Videoland is al te zien hoe deze week de euthanasieprocedure van het dementerende personage in een stroomversnelling terechtkomt nadat ze een bijna fataal ongeluk veroorzaakt.

Knoop doorgehakt

Na dit incident vindt Janine, na wat overtuiging van Ludo, dat Marieke zichzelf niet meer is. Zeker als Marieke in een helder moment zelf zegt dat ze niet verder af wil glijden. Dat is ze kort daarop zelf weer vergeten, maar Janine belt stilletjes de huisarts om de volgende fase van de procedure op te starten.

Petjesdag

Maar zo'n vaart lijkt het toch niet te gaan lopen, zo blijkt uit een post van Tim Immers op Instagram. Lidewij poseert vrolijk met de rest van de cast op de set van de soap. GTST wordt ruim twee maanden vooraf opgenomen wat betekent dat Marieke in ieder geval nog één keer kerstmis gaat vieren in Meerdijk.

Betekent dit dat haar geestelijke achteruitgang stabiliseert of gaan de zaken van kwaad tot erger?

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Nationale petjes dag bij GTST..Monday blues..!

Een bericht gedeeld door Tim Immers (@timimmersofficial) op


Lees ook: Frank van der Lende maakt serie over Alzheimer

Meer over:

Reageren