We want more

Jane the Virgin krijgt een spin-off

Jane the Virgin komt na vijf seizoenen binnenkort tot een einde. Maar het lijkt erop dat het laatste uur toch nog niet geslagen heeft voor Jane Villanueva en haar entourage. De makers werken namelijk aan een spin-off.

Volgens The Hollywood Reporter bestaat het nieuwe team onder andere uit schrijver Valentina Garza, bedenker Jennie Snyder Urman en Jane zelf: Gina Rodriguez. Zij nam in 2015 een Golden Globe mee naar huis voor haar rol. 

Nieuwe cast

Er zijn nog geen details bekend, maar het zou gaan om een serie met een nieuwe cast, gebaseerd op een verhaallijn uit de originele serie. Het is niet duidelijk of Gina Rodriguez of een van de andere acteurs uit Jane the Virgin zal terugkeren, maar het lijkt erop dat we het voornamelijk met nieuwe acteurs moeten doen.

Jane the Virgin

Jane the Virgin is gebaseerd op een telenovela en vertelt het verhaal van een jonge vrouw die maagd wil blijven tot het huwelijk. Door een foutje raakt ze zwanger via kunstmatige inseminatie. Dat zorgt voor heel wat bijzondere situaties. Niet gezien? Dan kijk je de eerste drie seizoenen op Netflix.

Meer over:

Reageren