Evil

Katja Herbers scoort hoofdrol in Amerikaanse serie

15 februari 2019 11:05 | serie-soap | Door Irma Tomas

© ANP
Katja Herbers heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe Amerikaanse serie Evil. Het gaat om een X Files-achtige serie. De reeks is geschreven door Robert en Michelle King en dat zijn niet de minsten.

Robert en Michelle King zijn verantwoordelijk voor The good wife en de spin off The good fight. Beiden zeer succesvolle series. In Evil speelt Katja Herbers de sceptische forensische psycholoog Kristen Benoist, die met de Katholieke kerk samenwerkt om onverklaarbare zaken te onderzoeken en te bepalen of er een wetenschappelijk of bovennatuurlijke verklaring is.

Bezeten door een demon

Dat kunnen bijvoorbeeld zogenaamde wonderen zijn of gevallen waarbij mensen zijn bezeten door een demon. Benoist werkt samen met een priester en een aannemer. Wie die rollen gaan spelen, is nog niet bekend.

Westworld

De serie wordt gemaakt voor de Amerikaanse zender CBS. Of en wanneer wij in Nederland Katja Herbers kunnen zien shinen, moeten we nog even afwachten. Maar de 38-jarige Katja is hoe dan ook bezig aan een indrukwekkende Amerikaanse carrière. Ze speelde ook al rollen in Westworld en Manhattan.

Meer over