LA

MTV kondigt tweede seizoen aan van The Hills: New Beginnings

23 juli 2019 09:45 | serie-soap | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP
Er komt een tweede seizoen van The Hills: New Beginnings. Het eerste seizoen van de reboot van de realityserie wordt momenteel nog uitgezonden op MTV, maar de muziekzender heeft het vervolg nu al aangekondigd.

The Hills: New Beginnings is een vervolg op de realityserie The Hills, waarin het leven van Lauren Conrad in Los Angeles op de voet werd gevolgd. Naast haar maakten ook Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin 'Bobby' Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port hun opwachting in de realityreeks.

Notting Hill

Aan de cast van de reboot werden Brandon Lee, de zoon van Pamela Anderson en Mötley Crüe-drummer Tommy Lee en Mischa Barton, bekend van de serie The O.C., toegevoegd. De 33-jarige Barton maakte als jongeling haar opwachting in Notting Hill en The Sixth Sense.

Kristin Cavallari

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen op MTV zal verschijnen. Het origineel van The Hills kent zes seizoenen en was van 2006 tot 2010 te zien. In het laatste seizoen was de hoofdrol overigens weggelegd voor Kristin Cavallari, omdat Lauren Conrad de camera's zat was. Lief en leed delen op televisie heeft zo zijn prijs.

Meer over