Ze verliest van de twins

O nee, Billy moet weg uit Utopia!

1 mei 2018 14:55 | serie-soap | Door Televizier

© SBS / Elvin
De strijd is voorbij. Keer op keer wist kunstenares Billy de eliminatie te overleven, maar tegen Fay kon ze niet op. Billy moet Utopia verlaten.

Het kwam hard aan bij Fay dat ze haar tweelingzusje Demi misschien zou moeten verlaten. Op de dag van de eliminatie was ze in tranen. De blondine kreeg veel stemmen tegen zich, omdat oud-Utopianen tijdens hun bezoek verklapten dat Fay over andere Utopianen heeft geroddeld. Ze snapte niet waarom dit zo erg was: iedereen doet het toch?

Waardige finale

Ook Billy had het moeilijk met de finale. Lang ontkende ze dat er spelletjes worden gespeeld, maar het begon haar toch te dagen dat tactiek ook een rol speelt. “Ik wil een waardige finale en ik wil niet verliezen van de twins,” liet ze die ochtend weten aan Ivan. Billy stond al vaker in de gevarenzone, maar wist elke keer te ontsnappen.

Voor Chipp

Tot nu. Het werd niet de waardige finale die Billy had gewild. Met drie tegen drie stemmen, was de beslissende stem aan Bas. “Belofte maakt schuld. Deze is voor Chipp,” zei hij en stemde voor Fay om te blijven. Billy moest haar spullen pakken. “Ik heb keuzes gemaakt en daarvoor moet ik de verantwoordelijkheid nemen,” zei ze over haar afscheid. Billy bleef koel, zoals we van haar gewend zijn, terwijl haar vriendin Romy namens haar dikke tranen huilde van verdriet.

Lees ook: Romy’s vriendinnen verlaten stuk voor stuk de loods, ook het vertrek van Beau viel haar zwaar.

Meer over