Op Videoland

Ook Sarah Chronis en Kay Greidanus in Nieuwe Buren 4

29 juni 2018 09:40 | serie-soap | Door Irma Tomas

© ANP
Niet alleen Benja Bruijning en Anna Drijver maken hun opwachting in het vierde seizoen van Nieuwe Buren, ook Sarah Chronis en Kay Greidanus zijn van de partij.

Bij Nieuwe buren is het traditie dat de stellen in de serie ook in het echt samen zijn en dat gaat inderdaad op voor Sarah en Kay. Kay en Sarah spelen Kik en Sophie, een pasgetrouwd stel dat zijn intrek neemt in het oude huis van Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk).

Moederschap

Sophie is zwanger van hun eerste kind en heeft haar baan opgezegd om zich volledig te kunnen storten op het aanstaande moederschap. Het thuiszitten blijkt al snel niets voor haar te zijn. Haar echtgenoot Kik voelt de druk toenemen als een promotie op zijn werk niet doorgaat, maar is te trots om het zijn vrouw te vertellen. Kik is nogal temperamentvol. Onderlinge geheimen zorgen ervoor dat de spanning bij Kik en Sophie oploopt.

Olivier en Victoria

Olivier en Victoria, zoals Benja Bruijning en Anna Drijver in Nieuwe Buren door het leven gaan, zijn levensgenieters. Tegenpolen, dat wel. Olivier is gesloten, maar met het hart op de juiste plek. Hij is niet goed met mensen, kan ook niet liegen. Dit komt omdat hij is opgegroeid in een internaat. Olivier zit in de boten-business; hij vaart boten van de ene naar de andere plek. Al uit het internaat kent hij Victoria. Zij is, in tegenstelling tot Olivier, een spontane, open vrouw. Victoria kan manipulatief zijn. Ze weet wat ze wil en krijgt dat ook altijd. Zeker van Olivier.

Nieuwe buren 4 wordt op dit moment opgenomen en is in 2019 op Videoland te zien.

Lees ook: Anna Drijver heeft een rol in de eerste Nederlandse Netflix-serie

Meer over