Start opnames nog onbekend

BNNVARA bestelt derde seizoen hitserie Oogappels

Het mag geen enorme verrassing heten: BNNVARA heeft definitief oren naar een vervolg op Oogappels. De makers hebben inmiddels groen licht gekregen voor de productie van een derde seizoen.

Actrice Malou Gorter bevestigde de comeback van de hitserie in een interview met Nu.nl.

Opdracht binnen

Gorter onthulde dat de scenarioschrijvers, Roos Ouwehand, Lex Passchier en Frank Houtappels, de opdracht al binnen hebben om verder te schrijven aan het verhaal van de vier families die centraal staan in de herkenbare dramaserie over het ogenschijnlijk alledaagse gezinsleven.

Coronamaatregelen

De productie van Oogappels III dreigt door de coronacrisis echter verre van alledaags te worden. Gorter kon al melden dat achter de schermen druk gewerkt wordt aan manieren om te kunnen draaien binnen de kaders van de nieuwe anderhalvermetermaatschappij.

Contactberoep

Gorter verklaart haar punt: "Er zitten zo veel consequenties aan vast, het is echt een puzzel. Omdat we veel intieme scènes filmen, kun je eigenlijk niet anders dan acteren als contactberoep bestempelen. Dat betekent dat we getest moeten worden. De wil is er en ik hoop dat de mogelijkheden ook er zijn."

Wanneer de opnames van Oogappels starten is nog niet bekend.

Meer over:

Reageren