Met Juf Ank en directeur Anton

De Luizenmoeder wordt een bioscoopfilm!

5 februari 2020 17:31 | serie | Door Irma Tomas

© Dennis Wielaert
Dit is het grootste en meest verrassende nieuws van de dag: volgens actrice Merel Polat krijgt de comedyserie De luizenmoeder een vervolg in de bioscoop. 

Zelden kende Nederland zo'n succesvolle serie als De luizenmoeder. Hele volksstammen (zo'n 4 miljoen per aflevering) bleven op zondagavond thuis voor de belevenissen van juf Ank (Ilse Warringa), directeur Anton (Diederik Ebbinge), conciërge Volkert, hulpmoeder Nancy en alle ouders op basisschool De Klimop. Na twee seizoenen viel het doek voor De luizenmoeder maar volgens Merel Polat (Mel in de serie), kunnen we de comedyserie straks in de bios zien. 

Ank en Anton zoenen

Dat zou de actrice tegen een journalist van het blad Weekend hebben gezegd. Maar verder wilde Meral niets meer zeggen. We houden dus nog even een slag om de arm als het gaat om een film van De luizenmoeder. Toch lijkt het alsof de makers een opening hielden voor een vervolg. In de laatste vijf minuten werd er immers pittig gezoend door Ank en Anton en was de potentiële liefdesrelatie tussen Hannah en Volkert ook nog helemaal niet uitgewerkt. Misschien komen we ooit te weten hoe het afloopt. 

Meer over