Rechercheur in een nachtmerrie

Deense politieserie Face to face nu op NPO Plus

15 mei 2020 14:34 | serie | Door Televizier

© Viaplay
Wat de Deense rechercheur Björn overkomt in Face to face is de nachtmerrie van iedere ouder: zijn dochter gaat dood. Tijdens zijn onderzoek ontdekt hij schokkende dingen over haar.

Een nieuwe zaak lijkt in eerste instantie een routineklus voor de ervaren rechercheur Björn (Ulrich Thomsen), maar al snel neemt de autopsie een dramatische wending voor de politieman: het stoffelijk overschot is namelijk dat van zijn dochter.

Zin in meer Scandinavisch drama? Kijk dan eens op Guidinc.nl en ontdek wat jouw volgende serie wordt!

Wanhopige vader

Alles wijst erop dat zijn dochter zelfmoord heeft gepleegd, maar Björn weigert dit te geloven. Hij duikt in het leven van de jonge vrouw en stuit op allerlei zaken die hij als vader eigenlijk liever niet had willen weten. Acht afleveringen lang onderzoekt de wanhopige vader zwoegend een voor hem nieuwe wereld vol prostitutie en schimmige websites. Komt hij er uiteindelijk achter wat leidde tot de dood van zijn meisje?

Forhøret

Deze spannende politieserie heet in Denemarken Forhøret, wat de ondervraging betekent, maar wordt buiten Denemarken Face to face genoemd. De achtedelige serie kwam in november 2019 uit in Denemarken en is sinds 15 mei 2020 bij ons te zien op NPO Plus. Bekijk hieronder de trailer die helaas alleen in het Deens en met Deense ondertiteling te vinden is. 

Meer over