Eindelijk!

Jennifer Aniston droomt van comeback Friends

3 augustus 2018 14:48 | serie | Door Televizier

© ANP
Er werd vaak gesproken over een comeback van de serie Friends. Toch is de immens populaire sitcom nooit een nieuw leven ingeblazen. Jennifer Aniston vertelt nu dat ze fantaseert over een reboot van Friends.

Friends is een van de populairste sitcoms aller tijden. Tot op de dag van vandaag wordt er dagelijks gekeken naar de perikelen van Ross, Rachel, Monica, Joey, Phoebe en Chandler. Het is dan ook niet gek dat de acteur nog altijd veel vragen ver de serie krijgen. De meesten worden er stapelgek van, maar tot ieder verbazing wordt er voor het eerst sinds tijden positief gereageerd op een comeback van Friends.

Jennifer Aniston

Niemand minder dan Jennifer Aniston staat open voor een reboot van Friends. “Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe) en ik hebben het er wel eens over. Ik fantaseer er zelfs wel eens over. Het is echt de beste baan die ik ooit heb gehad. Ik heb geen idee hoe de serie er nu uit zou moeten zien, maar je weet het nooit. Zoveel series krijgen een succesvolle reboot”, vertelt ze aan InStyle.

Friends

Ze weet dat het moeilijk wordt om de andere acteurs te overtuigen, maar ze heeft een plan. “Ik weet dat Matt LeBlanc gek wordt van de vraag of Friends ooit terugkomt, maar misschien kunnen we hem toch overhalen. Of we wachten nog een paar jaar en dan gaan Lisa, Courteney en ik een remake maken van Golden Girls. Dan brengen we onze laatste jaren op rieten meubels door.”

Lees ook:  Netflix bestelt nieuwe serie van bedenker La Casa de Papel

Meer over