Snap jij het nog?

Makers GTST leggen nog een keer het Lord Kingsley-verhaal uit

10 november 2023 09:44 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De castleden van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn momenteel weer in de ban van dat ene schilderij: Lord Kingsley. Dit kunstwerk gaat al seizoenen lang mee, maar hoe zit het nu eigenlijk: is het van Ludo of van Henk? De makers scheppen nu wat duidelijkheid.

Hopelijk snap jij het zo ook wat beter.

Lees ook: GTST grijpt terug naar soapverleden voor gloednieuwe verhaallijn 

Goede Tijden Slechte Tijden.

Wie onlangs nog voor de buis zat voor Goede Tijden, Slechte Tijden kan het haast niet zijn ontgaan: de naam 'Lord Kingsley' is weer gevallen. Nu Jonathan (Thijs Boermans) wil gaan samenwerken met Ludo Sanders (Erik de Vogel), stuit dat op protest van zijn soapvader Henk (Johnny Kraaijkamp). Niet zo gek ook, want de voormalig marktkoopman heeft nog een waar appeltje te schillen met de harde zakenman van Meerdijk.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Lord Kingsley

Hun conflict heeft alles te maken met Lord Kingsley, een spuuglelijk schilderij dat jaren geleden voor het eerst in handen kwam van Govert Harmsen (Wik Jongsma) en Jessica (Katja Schuurman). Vervolgens kwam het te hangen bij Julian (Cas Jansen) en Saskia (Tamara Brinkman), vond Valentijn Sanders (Vincent Visser) het en zo kwam het weer in handen van Ludo Sanders.

Houd je het - net als ons - ook niet meer bij? De makers hebben er nu een handig overzicht van gemaakt.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag t/m vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over