06-lijnen

Grijp je kans: De Nederlandse Netflix-serie Dirty Lines zoekt figuranten

8 juli 2021 13:26 | serie | Door Irma Tomas

© Netflix
Op dit moment zijn de opnamen voor de Nederlandse Netflix-serie Dirty Lines in volle gang. De acteurs voor de grote rollen zijn natuurlijk al geboekt, maar de productiemaatschappij heeft nog wel figurantenrollen in de aanbieding.

Dirty Lines gaat over sekstelefoonlijnen waar in de jaren tachtig geld als water mee werd verdiend. Psychologiestudente Marly Salomon werkt bij zo'n bedrijf en wordt meegezogen in deze wilde en snelle wereld. 

Bordeelbezoeker

Het productiebedrijf Fiction Valley zoekt nog figuranten voor een paar zeer interessante rollen. Heb jij altijd al eens een bezoeker van een bordeel willen spelen? Dan moet je nu je kans grijpen. Je krijgt er bovendien nog 40 euro voor ook. Andere rollen die nog moeten worden ingevuld zijn die van 'voetganger met eigen hond', portier, bouwvakker en baby. 

Aanmelden kan hier

Cast van Dirty Lines

Het is een mix van bekend en iets onbekender geworden met Joy Delima, Minne Koole, Chris Peters, Charlie Chan Dagelet, Abbey Hoes en Benja Bruijning. André Dongelmans en Eric van Sauers zijn te zien in kleinere rollen.    

XTC

Dirty Lines begint in 1987 in Amsterdam als de wereld op het punt staat te veranderen door het einde van de Koude Oorlog, housemuziek en XTC. En door de start van 06-bedrijven waarin mannen aan hun trekken komen wanneer ze bellen naar een sekslijn. 

Teledutch

Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start in de serie met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekstelefoonlijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle wereld. 

Dirty Lines komt in 2022 naar Netflix. 

Meer over