Binnenkort op tv

Nieuwe All Stars-serie bevat scènes uit oude film

28 augustus 2020 15:33 | serie | Door Wietse Zuidberg

© Dinand van der Wal
Er worden oude scènes gebruikt in de nieuwe serie All Stars & Zonen. Dat heeft regisseur Jean van de Velde laten weten.

De fragmenten komen uit de oorspronkelijke All Stars, de film die in 1997 uitkwam. De regisseur wil in de nieuwbakken serie graag tonen hoe de personages er in die tijd uitzagen. "Ik heb nu de mogelijkheid om fysiek te laten zien en ervaren hoe de mannen ouder zijn geworden", zegt hij tegenover het ANP.

Film en serie

Na de film verscheen in 1999 een serie over de mannen. De vriendengroep speelt in hetzelfde team bij voetbalvereniging Swift Boys, maar heeft niet bepaald veel voetbalkwaliteiten. Dat maakt de serie ook tamelijk hilarisch. Er werden in totaal drie seizoenen gemaakt, de laatste aflevering was op 18 december 2001 op de buis. In 2011 werd overigens al een vervolg gemaakt op de film, getiteld All Stars 2: Old Stars.

Cast

Het merendeel van de acteurs uit de oorspronkelijke film keert terug in All Stars & Zonen. Onder meer Danny de Munk, Peter Paul Muller en Thomas Acda maken hun opwachting. Daarnaast zijn enkele nieuwe namen toegevoegd in de persoon van onder meer Soundos El Ahmadi en Tom van Kalmthout.

De eerste aflevering is op 20 september te zien op televisie.

Meer over