ANNE+

Orange is the New Black-actrice in Nederlandse serie

27 september 2019 11:36 | serie | Door Irma Tomas

© OITNB
Orange is the new black-actrice Laura Gómez speelt een rol in het tweede seizoen van de BNNVARA-serie ANNE+. Laura speelde Blanca Flores in de Amerikaanse gevangenisserie. 

ANNE+ gaat over het liefdesleven van de lesbische Anne. Dat een Amerikaanse actrice een rol speelt in een Nederlandse serie is op zich al bijzonder. Daar komt nog eens bij dat Laura Gómez de makers zelf belde met de vraag of ze mee mocht doen.

Boom

De actrice zag twee afleveringen van het eerste seizoen van ANNE+ en was zo onder de indruk dat ze per se de serie in wilde. „Het is echt een goede en leuke serie", zegt Gómez tegen Nu.nl. "Toen ik hoorde dat ze bezig waren met een tweede seizoen, wilde ik er graag deel van uitmaken. Ook al zou ik een boom moeten spelen, kom maar op.”

Tweede seizoen

In het tweede seizoen van ANNE+ heeft heeft een baan bij een creatief bureau, ze date met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een leuk huis in Amsterdam. Maar om relatie, werk en vriendschappen balanceren, blijkt toch lastiger dan gedacht. Hanna van Vliet speelt weer de hoofdrol, ook Rick Paul van Mulligen is te zien in het tweede seizoen. 

Meer over