DNA

Politieserie met Yolanthe Cabau vanaf 29 augustus bij SBS

12 augustus 2019 16:34 | serie | Door Irma Tomas

© ANP
Dat Yolanthe Cabau in een nieuwe Nederlandse politieserie zou spelen, was al bekend. Maar nu hebben we ook een datum. De eerste aflevering van DNA is te zien vanaf 29 augustus.

In het volgens SBS 'spannende, sexy en humorvolle' DNA speelt Yolanthe Cabau rechercheur Lana. Zij werkt samen met collega Eliz (gespeeld door Belinda van der Stoep), Loes Haverkort maakt het damestrio compleet als officier van justitie Kate. De afkorting DNA komt van de achternamen van de drie vrouwen: Kate Daans, Lara Noort en Eliz Alvero. 

Oplossen van moorden

Rechercheurs Lara Noort (Yolanthe) en Eliz Alvero (Belinda) leerden elkaar jaren geleden kennen op de politieacademie en zijn sindsdien onafscheidelijk. Officier van Justitie Kate Daans (Loes) hebben ze pas later ontmoet, maar het klikte meteen. Op een politiebureau in Amsterdam-Oost werken ze samen aan het oplossen van moorden.

Mannelijk schoon

DNA draait om deze drie vrouwen en hun werk, maar ook om hun vriendschap en hun leven naast het bestrijden van de misdaad. Vrijgezel Lara wil vooral genieten van mannelijk schoon en zich niet binden. Eliz is gelukkig met haar huisje-boompje-beestjebestaan, maar hoe houd je een relatie na 12 jaar nog spannend? En Kate ziet haar relatie na 15 jaar eindigen. Zij gaat vervolgens op zoek naar een nieuwe vriendin.

Op de Instagram-pagina van Yolanthe waren de afgelopen maanden al wat kiekjes te zien van achter de schermen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

#Countdown #DNA #Soon 🎬

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 DNA wordt vanaf donderdag 29 augustus om 20.30 uur uitgezonden op SBS 6

Meer over