Waardig slot

Thom Hoffman wil alsnog een einde voor Dokter Tinus

11 september 2020 12:20 | serie | Door Televizier

© ANP
Tom Hoffman wil nog altijd een waardig einde voor het abrupt gestopte Dokter Tinus. De acteur hoopt dat SBS 6 na al die jaren alsnog een mooi slotseizoen wil maken.

Thom Hoffman kijkt met gemengde gevoelens terug op Dokter Tinus, de komedie waarin hij tot 2017 zes seizoenen lang de hoofdrol speelde. Want hoewel hij trots is op de serie zelf, baalt hij ervan dat de reeks nooit goed is afgerond. Drie jaar geleden trok SBS6 vrij abrupt de stekker uit de serie.

Klem 

“Het zevende seizoen is nooit gedraaid, terwijl het wel klaar lag”, zegt Hoffman nog altijd verontwaardigd. Het gesprek vindt plaats op de persdag van de dramaserie KLEM. Hoffman heeft een grote rol in het slotseizoen van het BNNVARA-drama. “KLEM heeft een schitterend einde waarvoor alles uit de kast is getrokken. Tinus zouden wij ook nog graag zo afronden. Een goeie serie verdient een einde en dat heeft Tinus nooit gekregen.”

SBS6 wakkerschudden 

Hoffman hoopt dat het mooie einde van KLEM de bazen van SBS6 wakker schudt. “De mooiste beloning zou zijn wanneer zij zeggen: 'We geven Thom nog een 7e seizoen van Tinus'. Dan ben ik daar ook weer tevreden over.”

Barry Atsma

Thom Hoffman speelt in het slotseizoen van KLEM de rol van de kwaadaardige zakenman Samuels. Hij gaat een grote rol spelen in de levens van Hugo (Barry Atsma), Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan). Klem 3 begint op 24 september bij BNNVARA op NPO 1.

Meer over