Nieuwe online serie

Tina de Bruin in corona-satire Rare Tijden

26 mei 2020 11:34 | serie | Door Faye Heijnis

© KPN
Tina de Bruin heeft een rol te pakken in de online serie Rare Tijden. Een satire over een bedrijf in crisistijd, dat via videobellen de boel zo goed als het kan probeert te runnen. 

Dat zorgt voor herkenbare en hilarische taferelen tussen collega's. 

Rare tijden 

Hoe overleef je als bedrijf de coronacrisis? Die vraag staat centraal in de kantoorsatire Rare tijden. Manager Ton (Ferdi Stofmeel) komt erachter dat leidinggeven op afstand helemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt. In de dagelijkse videomeetings zet hij alles op alles om zijn bedrijf te redden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Lukt het hem om zijn opstandige team weer in het gareel te krijgen? Dat opstandige team bestaat uit zuurpruim Liesbeth (Tina de Bruin), starre Bart (Bas Hoeflaak), jonge Jill (Nora El Koussour, Mocro maffia) en intimiderende Claire (Loes Schnepper).  

KPN-serie

De zesdelige serie is in opdracht van KPN gemaakt. "Nog nooit eerder was technologie als verbindende factor zo relevant voor de Nederlandse samenleving. Met een vleugje humor laten we in Rare Tijden zien hoe moeilijk en soms ook hilarisch deze tijden zijn", laat Yvette Belt van KPN weten. "We merkten aan het sentiment online dat er na een wat zwaardere periode, behoefte was aan luchtigheid over de coronasituatie. Dit contentformat leent zich daar perfect voor." 

Rare tijden is vanaf donderdag 28 mei wekelijks te zien op kpn.com/raretijden.

Meer over