Worstelende vaders

Tweede seizoen serie Papadag vanaf juli op tv

23 april 2020 14:28 | serie | Door Irma Tomas

© Elmer van der Marel
We moeten het de komende tijd doen met veel herhalingen omdat allerlei programma's zijn geschrapt. Zo niet Papadag. Midden in de zomer komt het tweede seizoen op televisie. Dat werd tijd, want de eerste reeks werd twee jaar geleden uitgezonden.

Papadag volgt zes vaders die het vaderschap proberen te combineren met de rest van hun leven. Bouzian, alias DJ Bouz (Hassan Salah Slaby) wil nu hij zelf vader is, weten wie zijn tot dan toe onbekende vader is. Een zoektocht die niet zonder slag of stoot gaat.

Ruben van der Meer

De werkloze tweede-kans-vader Louis (Hajo Bruins) die zich min of meer heeft neergelegd bij zijn rol als huisman, krijgt zijn handen vol aan zijn oude moeder en zijn zoon Jelle uit zijn eerste huwelijk. Elektricien Ronnie (Ruben van der Meer) die nooit meer de bouw in wil, komt maar niet aan nieuw werk en worstelt met zijn rol als man en vader.

Heftige relatie

De politiek correcte ambtenaar Martijn (Guido Pollemans) probeert zijn scheiding te verwerken en gaat een nieuwe heftige relatie aan met een vrouw van zijn theatersportgroepje. Het gaykoppel en tevens wensvaders Thijs (David Lucieer) en Sadiq (George Tobal) die met een lesbisch stel in zee waren gegaan, staan op het punt vader te worden. Als de baby eenmaal geboren is, doen ze hun best het ouderschap met de moeders te delen.

Papadag vanaf zondag 5 juli om 20.25 uur op NPO 3

Meer over