Het is niet Jay

Wie gaat dood in Modern Family?

19 oktober 2018 14:55 | serie | Door Televizier

© 20th Century Fox
De fans van Modern Family kunnen nog maar aan één ding denken: wie gaat er dood in seizoen tien? Actrice Ariel Winter lijkt in een interview door te laten schemeren dat opa Jay in ieder geval nog even blijft leven.

Christopher Lloyd, een van de makers van Modern Family, maakte het schokkende nieuws van de naderende dood van een van de personages onlangs bekend. Sindsdien wordt er volop gespeculeerd. Jay, familiehoofd en het oudste personage van de serie, lijkt het meest voor de hand te liggen. 

Ariel Winter

Toch beginnen we voorzichtig te geloven dat de pater familias bespaard blijft. Ariel Winter, in de serie bekend als de studiebol Alex, geeft een hint. "We zijn allemaal erg verdrietig dat dit personage ons gaat verlaten. Het is waarschijnlijk geen ouder personage van wie je denkt dat het zal gaan."

Phil of Dylan

Toegegeven: ze dekt zich goed in dankzij het woordje 'waarschijnlijk', maar het lijkt er toch sterk op dat het zwaard van Damocles boven een ander personage hangt. Dat maakt het naderende afscheid er niet makkelijker op. Zou Phil het loodje leggen omdat acteur Ty Burrell het te druk heeft? Of gaat het om Dylan, het aan-uit vriendje van dochter Haley? 

Dood

Hoe wreed het mag lijken, volgens Christopher Lloyd hoort de dood nu eenmaal bij het leven. "De dood is een onderwerp waar families mee moeten omgaan. Het is geen gemakkelijk onderwerp voor televisie. Maar tegelijkertijd lijkt het ongewoon dat familie Dunphy er nooit mee in aanraking komt." Tsja, dat. En het feit dat we allemaal gaan kijken om te zien wie het is, natuurlijk. 

Seizoen 10 wordt momenteel in Amerika uitgezonden op de zender ABC.

Meer over