Christopher Haddad sluit terugkeer GTST niet uit

Christopher Haddad is nog niet klaar met zijn GTST- personage Nick Sanders.  GTST-fans moeten bad guy Nick - de zoon van Ludo - alweer twee jaar missen, maar misschien duurt het wachten niet lang meer.   

In de Telegraaf zegt de acteur dat er nog genoeg te beleven valt voor zijn GTST-personage: ‘‘De makers wilden Nick écht niet dood en ik ben niet klaar met hem; ik kan blijven zoeken in zijn karakter.’’ 

Geen grote fan

De makers hebben hem helaas nog niet teruggevraagd, maar er is reden genoeg om Nick weer te laten terugkomen. Op dit moment zit Ludo in de gevangenis op verdenking van de aanslag op Bing. Ook überbitch Martine Hafkamp is weer terug in Meerdijk en heeft het op haar rivaal Ludo voorzien. Nick is van zowel Ludo als Martine geen grote fan, dus GTST-kijkers zijn waarschijnlijk wel benieuwd wiens kant hij kiest. Of wil hij ze allebei ‘wegwerken’?   

Vlaamse soap

Christophe speelt op dit moment de zachtaardige Bob in de Vlaamse soap Thuis, maar wij zien hem natuurlijk veel liever in GTST. In 2015 belandde Nick in de gevangenis na de moord op Ludo’s potentiële zakenpartner Reinier Veltman en de ontvoering van neef Lucas.  En daar zit hij nog steeds.

Meerdere malen 

Christophe vertolkte van 2003 tot 2009 de rol van Nick en keerde meerdere malen terug in de serie.   

Meer over:

Reageren