Inclusief nieuwe huishoudster...

Dit is het luxe landhuis van Ludo en Janine in GTST

20 april 2020 20:13 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Ludo en Janine gaan binnenkort verhuizen naar een peperduur, luxe landhuis. Dit betekent een nieuwe set in GTST en wij hebben de eerste beelden van het toekomstige Sanders paleisje.

Deze week is te zien hoe Ludo en Janine afscheid nemen van hun nog niet eens zo gek oude woning. Hun nieuwe adres is nog groter, luxer en imposanter van de buitenkant.

Ludo's lukrake inrichting

Janine was echter niet zo betrokken bij de verhuizing. Ze zat nog teveel met haar hoofd bij de nasleep van haar borstamputatie en recente schoonverklaring. Daarom nam Ludo de inrichting voor z'n rekening. Hij is dan ook reuze benieuwd wat zijn vrouw van het eindresultaat vindt. De nieuwe, statige hal valt in elk geval in de smaak.

Eigen Huis & Janine

Het huzarenstukje is echter de nieuwe, riante woonkamer die Ludo heeft laten inrichten. Met kenmerkende, donkergroene accentkleuren op de wanden ademt de ruimte klasse en statuur uit en ook de meubels ogen stijlvol en prijzig. Om nog maar te zwijgen over de vele kunst aan de wand. Janine reageert in eerste instantie blij verrast.

Verbeterpunten

Maar al snel heeft ze door dat er weinig van de inrichting klopt. De bank staat volledig verkeerd en dat houten tafeltje moet écht verder van de open haard vandaan, anders kunnen ze binnen no time opnieuw verhuizen. Ze roept snel de verhuizers erbij om de boel te herschikken terwijl Ludo geamuseerd toekijkt.

De Edele huishoudster

Dan heeft Ludo nog een andere verrassing: vanaf nu hebben ze weer een huishoudster die wast, poetst, kookt én de boodschappen doet. Haar naam is Lydia Edel en ze staat 24 uur klaar voor meneer en mevrouw. Sinds de dood van Rosa hebben Ludo en Janine het alleen moeten rooien, maar nu krijgen ze hulp, of ze nu willen of niet.

Meer over