Tikkende tijdbom

Dit mankeert Martijn Fischers personage in GTST

2 december 2021 10:24 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Geluk gaat nooit lang mee in GTST. Net nu Shanti haar vader weer heeft gevonden, blijkt het personage van Martijn Fischer een ernstige kwaal onder de leden te hebben. 

Uitgerekend tijdens de Sinterklaasviering in De Koning werd duidelijk dat Pieter (Martijn Fischer) niet zo gezond is als hij lijkt. De GTST maandtrailer van december doet er een paar schepjes bovenop. 

Aneurysma

Pieters ex Billy (Lone van Roosendaal) ving toevallig op dat Pieter kwakkelt met zijn gezondheid. Op Videoland is al te zien dat hij eerlijk is tegen haar over wat hem mankeert. Vorig jaar zakte hij tijden een wijnbeurs in elkaar met heftige pijn tussen z'n schouderbladen. In het ziekenhuis bleek hij een aneurysma bij zijn aorta te hebben: een zwakke plek in een slagader waardoor de kans groot is dat het bloedvat scheurt. Als dat gebeurt bij zo'n cruciaal lichaamsdeel is hij ten dode opgeschreven.

Operatie

Artsen kunnen daar operatief iets aan doen, maar Pieter houdt de boot af. Er is een grote kans op complicaties en hij wil z'n familie niet tot last zijn als hij niet goed uit de operatie komt. Dan maar liever ineens weg. Hij heeft om die reden nog niemand iets verteld over zijn medische situatie. Billy vindt het onbegrijpelijk en onverantwoord: zo kunnen zijn kinderen niet eens afscheid van hem nemen. Ze eist dat hij eerlijk is, ook voor hun dochter Shanti die pas net ontdekt heeft dat haar vader nog leeft.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Meer over