Spoilers!

Dodelijk drama tijdens GTST-huwelijk Amir en Farah

5 mei 2018 08:44 | soap | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Amir en zijn vrouw Farah geven elkaar komende vrijdag opnieuw het ja-woord, maar de ceremonie loopt uit in een groot drama.

Op Videoland is al te zien hoe de mooiste dag van de Afghaanse vluchtelingen volledig misloopt... en dat door een pietluttig foutje.

Hoge hakken, Afghaanse liefde

Farah wil op haar mooist zijn voor Amir en dat betekent hoge hakken, ook al is ze geen ster in er op lopen.  Daar is ze niet zo bedreven in en zelfs na een stoomcursusje is ze behoorlijk wankel. Maar dat mag de pret niet drukken, haar nieuwe vrienden halen alles uit de kast om Farah en Amir mooi (en) op tijd in de kerk te krijgen.

GTST Q selfie

Selfiestick

Daar is de voorpret volop, zijn de toespraken mooi en de geloften ontroerend. Farah en Amir zijn klaar om het tweede deel van hun leven samen te beginnen. Om de gebeurtenis te gedenken wil Farah een selfie maken met al haar nieuwe vrienden. Ze leent Q’s selfiestick, beklimt de kansel en leunt zoekend naar het perfecte shot iets te ver over de rand. Voordat ze het weet, verliest de bruid door haar hakken d'r evenwicht en dan doen zwaartekracht en een harde, stenen kerkvloer de rest. Amir schreeuwt het uit als zijn grote liefde levenloos in zijn armen ligt. Of is ze toch nog te redden?

GTST death by selfiestick

Soaphuwelijk

Farahs fatale val bewijst maar weer eens dat trouwen in Meerdijk risicovol blijft. Het lijkt inmiddels een wetmatigheid dat er vlak voor, tijdens of na de plechtigheid iets gruwelijks gebeurt. Al sinds de beginjaren van de soap werden huwelijken opgeschrikt door schietpartijen en noodlottige medische spoedgevallen. Tijdens het laatste grote soaphuwelijk tussen Anton en Linda en dochter Sam en wijlen Olivier ging Linda binnen een uur al vreemd met haar ex-man en bezweek bruidegom Olivier op de receptie bijna aan zijn uitgezaaide kanker.

Meer over