Hartsvriendinnen

Donny Roelvink in online serie Goede Tijden Slechte Tijden

7 augustus 2019 13:17 | soap | Door Televizier

© William Rutten
Donny Roelvink zet deze zomer zijn eerste stappen in Meerdijk, het fictieve soapdorp waar Goede Tijden Slechte Tijden zich afspeelt. Het fotomodel is de komende weken te zien in de nieuwe GTST-Instagramserie Hartsvriendinnen.

Donny Roelvink, de jongste zoon van volkszanger Dries Roelvink, maakt in Hartvriendinnen zijn opwachting als Martijn. Deze knappe jongen moet Nina jaloers maken als het zogenaamde vriendje van haar hartsvriendin Puck. De serie is vanaf maandag 12 augustus te zien via Instagram Stories op het account van GTST.

'Een eer'

Vooralsnog is Donny alleen in de online reeks te zien. Bij RTL Boulevard vertelde het fotomodel dat hij nog niet gevraagd is voor Goede tijden slechte tijden op RTL 4: "Er is mij nog niks gevraagd, maar ik zou het wel heel leuk vinden om te doen.", aldus Donny. Ook noemt hij zijn rolletje 'een eer' ondanks dat hij de de 30-jarige soapserie nog nooit gezien heeft. "Dus als ze me zouden vragen ga ik eerst even alle seizoenen kijken, haha!"

Acteercarriere

Donny Roelvink speelde eerder al eens in Nieuwe tijden, de andere spin-off van GTST. Ook had hij rollen in de films Misfit en Misfit 2

Meer over