Donny Roelvink maakt acteerdebuut in Nieuwe Tijden

23 februari 2017 13:46 | soap | Door Televizier

© Screenshot Videoland

Donny Roelvink wilde graag beroemd worden en het lijkt erop dat hij zijn zin krijgt. Vrijdag maakt het gespierde broertje van Dave en de zoon van Dries, zijn opwachting in de seizoensstart van de soap Nieuwe tijden.

Nieuwe tijden plaatste een dag voor Donny's soapdebuut al een lekkermakertje op Instagram: zijn meer dan imposante blokjesbuik.

De makers van de soap wilden het nog even spannend maken van wie het wasbordje was, maar de echte fans konden het al snel thuisbrengen. En eg nou zelf, da's een en hetzelfde gespierde torso toch?


Donny speelt in Nieuwe tijden de date van een van de meiden van het studentenhuis. Hij meent een internetdate met Tiffy te hebben, maar komt door een misverstand en een haperende wifi-verbinding juist in contact met haar huisgenote, de mannenverslinder Moon van Panhuys die ook nog eens de halfzus van Tif is.

Dave

En zo lukt Donny wat zijn grote broer Dave nooit voor elkaar kreeg: hij heeft een rol in een soap te pakken. Dave werd in 2013 geweigerd bij GTST om zijn vette Amsterdamse tongval, maar bij Nieuwe tijden vinden ze een dialect blijkbaar minder erg.

Donny en Dave zijn binnenkort samen te zien in hun eigen soap

Meer over