Ferri Somogyi onwel tijdens opnames GTST

18 Juni 2019 16:48 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De intensieve opnames van GTST gaan de acteurs niet in de koude kleren zitten. Ferri Somogyi raakte bij een draaidag dermate uitgeput dat er noodgedwongen gestopt moest worden.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Die ontboezeming doet de soapster in een exclusieve backstagevideo van GTST.

Ademhaling

Het incident vond plaats tijdens de onlangs uitgezonden vechtpartij tussen Somogyi (46) en zijn soapbroer Dorian Bindels (28). Op televisie duurde de confrontatie enkele minuten, maar het gevecht filmen bleek een slopende klus, zo vertelt Ferri: "Spel, in combinatie met vechtscènes, put extra uit. Ik hoor het ook van anderen. Vechten is al heel erg vermoeiend, maar met spel erbij put het zo ontzettend uit als je de goede ademhaling niet hebt."

Duizelig

Een dag lang rennen, rollen en een doodstrijd simuleren eiste z'n tol bij Ferri: "Vlak na een vechtscène was ik ineens heel erg duizelig. Ik moest even een minuutje bijkomen." Maar Ferri liet zich niet kennen en wist zich snel te herpakken: "Even een colaatje en een chocolaatje nemen voor wat energie en weer door." 

Heftig

Ondanks de dip is Ferri trots op het eindresultaat van de vechtpartij die eindigde met Daan die zich voor z'n wegrollende auto wierp om zo zijn dochter Louise te kunnen redden: "Ik heb best wel wat vechtscènes gedaan, maar dit is het heftigste wat ik ooit heb moeten doen."

Meer over