Gespot op Instagram

Deze soapies overleven de GTST zomercliff van 2019

17 juni 2019 14:13 | soap | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
GTST stevent af op haar jaarlijkse zomercliffhanger waarin traditiegetrouw niemand echt veilig is. Toch weten we al wie in ieder geval het dertigste seizoen gaan halen van 's lands langst lopende soapserie.

Ferry Doedens verklapte onbedoeld via Instagram dat zowel hij als twee van zijn collega's de cliffhanger gaan overleven. Eerder was al duidelijk dat er gewonden gaan vallen in de laatste aflevering van seizoen 29.

Happy birthday

Ferry viert vandaag zijn 29e verjaardag en deelt op social media felicitaties van vrienden, kennissen en volgers. Ook deelt hij een filmpje van hoe hij achter de schermen bij GTST gefeliciteerd wordt door zijn collega soapies Bertrie Wieringa en Everon Jackson Hooi. De acteurs zwaaien vol enthousiasme naar de camera en daarmee bevestigen ze indirect dat naast Lucas ook Shanti en Bing voorlopig nog wel even in de soap te zien zijn.

Shant-i you stay

Dat vaste personages als Bing en Lucas van de partij zijn is geen enorme verrassing, maar de aanwezigheid van Wierenga betekent dat Shanti Vening een blijvertje is. Ze werd afgelopen januari geintroduceerd als manier om het huwelijk tussen Anton en Linda op z'n kop te zetten. Maar de makers hebben klaarblijkelijk nog voldoende andere plannen in petto met de laaggeletterde nagelstyliste die onlangs ook de dochter van soapschurk Billy de Palma bleek. 

De GTST zomercliff is op vrijdag 5 juli te zien bij RTL 4.

Meer over