Lucas Sanders

Ferry Doedens hoopt op terugkeer in GTST

18 juli 2021 10:01 | soap | Door Jacob-Jan van de Groep

© Talpa

Ferry Doedens moest noodgedwongen Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten nadat hij de opgelegde coronamaatregelen niet had nageleefd. De 31-jarige acteur hoopt ooit weer een kans te krijgen in Meerdijk.

“Het voelt ook nog steeds dat het een onderdeel van mij is. Het lijkt mij hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen, daar zal ik eerlijk in zijn”, zegt Ferry in gesprek met RTL Boulevard.

OnlyFans

Ferry was in 1051 afleveringen van GTST te zien als Lucas Sanders. Na zijn ontslag door de makers van Nederlands langstlopende soapserie begon Doedens een OnlyFans-account om inkomen te genereren. Met expliciete beelden verdient hij nu dus zijn geld. Dat levert hem soms behoorlijk kritiek op. “De meeste mensen zien gelukkig ook dat ik meer ben dan dat”, aldus Doedens.

Familiaire karakter 

In de studio van RTL Boulevard werd mediadeskundige Rob Goossens naar zijn mening gevraagd over een mogelijke terugkeer van Doedens in GTST. “Hij is heel lang vaak zijn afspraken niet nagekomen met de makers en zijn OnlyFans-carrière helpt ook niet mee. Dat past totaal niet bij het familiaire karakter van Goede Tijden. Het kan altijd (…), maar ik denk niet de komende dertig jaar.”

Meer over