In leader...

Foto Ferry Doedens op eigen verzoek vervangen in GTST

GTST heeft Ferry Doedens vervangen. De soapster heeft op eigen verzoek een ander beeld gekregen in de leader van de serie.

Oplettende kijkers was al opgevallen dat Ferry's personage Lucas Sanders er wat anders uitziet in de openingsbeelden van de show. In zijn Instagram stories vertelt de acteur dat de verandering zijn eigen keus is. 

Nieuwe leader

Sinds de start van seizoen 29 heeft GTST een nieuwe, hippe leader: foto's van personages die een band met elkaar hebben vliegen razendsnel door het beeld. Dat maakt het makkelijker voor de makers om de leader aan te passen aan actuele verhaallijnen in de soap. Zo verdween Joey Ferre al uit de leader en kwam Stefanie van Eerd er bij. Ook, zo blijkt nu, kan de leader aangepast worden om aan wensen van acteurs tegemoet te komen.

Gespleten ogen

Zo kwam Ferry na een paar weken tot de conclusie dat zijn foto toch niet ideaal was. Lucas zou te gespleten oogjes hebben. Om verwarring te voorkomen is de foto van een lachende Lucas vervangen door een ietwat stoïcijnser ogende variant. Doedens zelf is tevreden met de nieuwe, open blik van Lucas die desondanks nog altijd welgeteld 1.5 seconde in beeld te zien is. 

Lucas leader

Meer over:

Reageren