College

GTST-ster Max Willems scoort rol in Amerikaanse film

Max Willems gaat internationaal. De soapie heeft een rol te pakken in de nieuwe, Amerikaanse film College en is inmiddels al in de Verenigde Staten voor opnames.

College is nog niet officieel aangekondigd, maar de productie prijkt desondanks al als credit op Max' IMDB-profiel.

Coming of age

De film van regisseuse Marja-Lewis Ryan volgt de levens van zes studenten die samenwonen in een huis op de campus van een Amerikaanse universiteit. Max neemt de rol van Samsom op zich en maakt deel uit van een multi-etnische cast. De productie is in handen van Amazon Studios en de opnames van de coming-of-age film vinden plaats in en rond Cleveland, hoofdstad van de Amerikaanse staat Ohio. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

triple platinum, no songs out

Een bericht gedeeld door Stony Blyden (@stonysworld) op

Talenknobbel

Veel moeite met Engels zal Max niet hebben, hij groeide op in Duitsland met een Nederlandse vader en een Thaise moeder met wie hij voornamelijk Engels spreekt. Eerder speelde hij al een Amerikaanse popster in de inmiddels ter ziele SBS-late night soap De spa.  

GTST-exit

Max maakte in november 2017 zijn Nederlandse tv-debuut in GTST als Q Bouwhuis, de sociaal onhandige achterneef van Anton die gaandeweg steeds hipper werd. Of de opnames van College een tijdelijk uitstapje zijn of dat Max al na een jaar de soap inmiddels stilletjes heeft verlaten, is nog niet bekend. 

Meer over:

Reageren