Van nerdy naar hunk...

GTST geeft Q een make-over

GTST gooit het over een andere boeg met Q. Het sociaal onhandige personage gespeeld door Max Willems ondergaat een transformatie in een poging meer in de smaak te vallen.

Althans, dat is de bedoeling van Lucas, Kimberly en Sam die de altijd ietwat verloren bolleboos komende week gaan helpen van zijn maagdelijkheid af te komen. 

Doodsnood

Het overlijden van Farah Nazar had een onverwachte impact op Q die ineens beseft dat het leven zomaar voorbij kan zijn, zeker in soapdorp Meerdijk waar een fataal ongeval in een klein hoekje zit. Voordat hem het onvermijdelijke overkomt wil Q nog weten hoe het is om te zoenen en de liefde te bedrijven, twee zaken waar hij gezien zijn alles behalve sociaal handige uitstraling nog weinig kaas van gegeten heeft.

GTST Q okergeel verbaasd

Transformatie

Q besluit het komende week drastisch aan te pakken en maakt een Flekslove profiel aan om zo snel mogelijk een digitale date te scoren. Kimberly en Lucas staan 'm bij met raad en daad. Eerst moet hij definitief uit die stijve, nette kleding en ook dat strakke kapsel kan een stuk losser. Met een halfopen overhemd en het juiste licht transformeert Q in een heuse hunk. Een kolfje naar de hand van Q-acteur Max Willems die al sinds zijn vroege tienerjaren actief is als fotomodel. Het kost dan ook niet veel moeite voordat hij een match heeft met een meisje dat net als hij wat onzeker is en zich afvraagt of het er ooit van zal komen.

GTST Q  Kimberly profielfoto

Zurig

Maar sexy nieuwe look of niet, Q blijft Q: wanneer hij zijn mond open trekt gaat het al snel mis. Als hij zijn date oprecht complimenteert met hoe zuur ze ruikt, wordt hij beloond met een flinke klap in het gezicht. Down en onzeker vraagt hij zich af of het ooit nog lukt met een meisje te zoenen. Sam heeft van een afstandje toegekeken en besluit haar goede vriend uit zijn lijden te verlossen. Ze stapt op 'm af en deelt een passionele, platonische pakkerd uit. 

GTST Q klap verkocht

De kus geeft Q zelfvertrouwen en dat zal 'ie wel nodig hebben als hij binnenkort zijn oog laat vallen op de terugkerende Lana Langeveld (Faye Bezemer). 

Meer over:

Reageren