Onthuld op Instagram

GTST-acteur Alkan Çöklü kiest voor nieuwe, radicale look

24 februari 2020 21:03 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Amir Nazar zou er binnenkort weleens heel anders uit kunnen zien in GTST. Op zijn Instagrampagina onthult acteur Alkan Çöklü dat hij gekozen heeft voor een totaal nieuwe look.

De afgelopen jaren is Alkans personage vooral te herkennen aan z'n weelderige bos krullen. Soms draagt hij ze in een staart of knot, maar meestal dwarrelen ze lekker los door 't beeld. De 25-jarige acteur besloot zich echter een nieuw kapsel aan te laten meten door de stylisten van de soap. Op Instagram hield hij zijn volgers op de hoogte van de vorderingen.

Strakke dreadlocks

De transformatie begon subtiel genoeg, maar toen Alkan halverwege was, deelde hij een nieuwe foto waarop duidelijk te zien was wat de bedoeling van zijn nieuwe haarstijl moet worden. Een ware metamorfose voltrok zich.

Toen het werk er eenmaal opzit, lijkt de gemoedelijke Afghaanse arts ver te zoeken. Alkan grapt zelf dat hij z'n neef uit Colombia is. Of zijn nieuwe kapsel daadwerkelijk in GTST te zien zal zijn of dat Çöklü inderdaad een dubbelganger van Amir zal vertolken moet blijken. In een soap kan immers alles, Caroline de Bruijn speelde ooit met een nepbril en een nog nepper Italiaans accent Sophia, de doodgewaande eerste vrouw van Ludo die haar tweelingzus had kunnen zijn. Zeker is wel dat er een totaal andere Alkan in town is. 

Meer over