Aldus Lone van Roosendaal...

GTST plaatst Billy de Palma in verrassende liefdesdriehoek

9 Februari 2021 17:26 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST gooit het over een andere boeg met Billy de Palma. De soapbitch, gespeeld door Lone van Roosendaal, krijgt binnenkort voor het eerst te maken met een liefdesverhouding.

Lone van Roosendaal onthult de plannen voor haar GTST-personage in een interview met Vrouw.

Romance

In de serie koestert Billy momenteel heimelijke gevoelens voor haar partner in crime Richard van Nooten (Edwin Jonker). Waar De Palma vlinders voelt, beweert Richard dat het hem puur om de seks gaat. Maar hun romance gaat een diepere laag krijgen, zo verklapt Lone.

Richards ex

Zo zijn Billy en Richard niet alleen druk met het veilinghuis van Ludo Sanders dat ze onlangs op slinkse wijze in handen kregen. Lone: "Billy krijgt ook nog te maken met Richards ex die plotseling opduikt. Het gaat zeker niet saai worden."

Lone hartje Billy

Saai is Billy de Palma allerminst, Van Roosendaal geeft aan de tijd van haar leven te hebben met het personage: "Geloof me, er is niks leukers dan iemand spelen die je in het dagelijks leven niet mag zijn" En dat terwijl Billy oorspronkelijk slechts een gastrol zou zijn. Lones werk in GTST is een welkome uitkomst voor de musicalactrice die ook een B&B runt maar door corona momenteel gedwongen een stapje terug moet doen. 

Over lijken

Toch betwijfelt Lone of ze met iemand als Billy bevriend zou kunnen zijn omdat ze over lijken gaat om haar doelen te bereiken: "Aan de andere kant: ik denk dat als je haar vertrouwen wint, ze voor je door het vuur gaat. Maar dan moet je wel uit hetzelfde, keiharde hout gesneden zijn. Want als je haar kwetst, ben je nog niet jarig."

Meer over