Daan & Shanti

GTST brengt acteurskoppel Dorian en Bertrie ook samen in de soap

27 maart 2021 10:06 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST-acteurs Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn al meer dan een jaar gelukkig samen. De soapschrijvers lijken hun personages Daan en Shanti ook te koppelen. 

In de GTST maandtrailer van april is te zien dat Daan (Dorian Bindels) ineens wel erg intiem is met Shanti (Bertrie Wierenga).

Louise

In de serie zorgt de ongewenst kinderloze Shanti momenteel voor Daans dochtertje Louise omdat de ex-rechercheur worstelt met een drankprobleem. Geheel tegen de eisen van de rechter en de kinderbescherming in laat Shanti hem nog wel tijd doorbrengen met Louise. Deze stiekeme ontmoetingen scheppen een band die leidt tot romantiek.

Vreemdgaan

Uit de maandtrailer blijkt dat Shanti nogal moeite heeft met de plotselinge romance. Al was het maar omdat ze getrouwd is met Daans broer Rik die uiteraard van niets weet. Als ze haar vreemdgaan opbiecht kan dat grote gevolgen hebben voor de relaties binnen Meerdijk.

Niet samen

Of Bertrie wel zo blij is met deze verhaallijn is de vraag. Afgelopen augustus verklaarde ze in Goede tijden zomer tijden nog dat ze liever geen liefdesscènes speelt met Dorian: "Dat hoeft voor mij niet. Dan heb je privé een relatie en dan moet je ook nog iets heel anders neerzetten in de rol. Stel dat het een situatie is die niets met een relatie te maken heeft... Dan vind ik 't al heel anders." Maar nu lijkt het er toch van te komen.

Meerdijkloop

Elders in het soapdorp is er ook weinig pais en vree. Bing wil te snel revalideren en overvraagt zijn lichaam, zeker als er een hardloopwedstrijd in Meerdijk wordt georganiseerd waar hij per se aan mee wil doen. 

Ludo draait door

Daarnaast is Ludo nog lang niet de oude. Hij lijkt zelfs volledig door te draaien als hij tijd doorbrengt met zijn kleinkinderen. Is hij nog wel te vertrouwen?

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Meer over